У Полтавській області п'яний водій збив неповнолітню дівчину та втік з місця ДТП

22 березня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області чоловік збив 16-річну дівчину, та втік з місця пригоди: виявили, що водій перебував у стані сп'яніння.

21 березня близько 19:00 у місті Карлівка Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода, де збили неповнолітню дівчину. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

16-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, збив 45-річний водій автомобіля "Hyundai Santa FE". Чоловік втік з місця ДТП. Пішохідка отримала незначні тілесні ушкодження та госпіталізації не потребувала.

Правоохоронці за годину знайшли водія, який втік з місця події. Після медичного обстеження виявили, що він перебував у стані сп’яніння.

На правопорушника склали три адміністративних протоколи:

  • за статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);
  • за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна);
  • за частиною 4 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).