На Полтавщині судитимуть шістьох людей, яких обвинувачують у продажі наркотиків

03 лютого 2021 0
Вікторія Бондаренко
На Полтавщині спрямували до суду обвинувальний акт щодо організованої групи, яка налагодила наркобізнес на території кількох областей.

Судитимуть шістьох жителів Кіровоградщини, обвинувачених у постачанні та продажі метадону на території Горішніх Плавнів та Кременчука Полтавської області, а також в Олександрії, що на Кіровоградщині. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Під час обшуків за адресами проживання учасників організованої групи у трьох областях України поліція вилучила згортки та полімерні зіп-пакети з наркотиками, електронні ваги, телефони, сім-карти різних операторів мобільного зв’язку, банківські карти, чорнові записи та гроші.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що лікарський препарат метадон, що використовують при лікуванні наркотичної залежності, члени організованої групи продавали у два способи: або з рук в руки або шляхом закладок. Поліція задокументувала також факти збуту метадону в’язням виправної установи. 

Обвинувальний акт щодо організованої групи наркоділків слідчі направили до суду. П’ятеро чоловіків чекають на суд під вартою, а їх спільниця – під домашнім арештом.