Поліціянти Полтавщини затримали чоловіка під час збуту наркотиків

12 лютого 2021 0
Яніна Климань
У Полтавській області у чоловіка виявили наркотичні речовини, вартість яких становить понад 500 тис. грн.

Управління боротьби з наркозлочинністю у Полтавській області ДБН НПУ повідомили поліціянтам про чоловіка, який займається розповсюдженням психотропних речовин на території області.

За інформацією Головного управління Національної поліції Полтавщини, ним виявився 40-річний житель Горішніх Плавнів. Він замовляв психотропи оптовими партіями, розфасовував на дози та збував їх.

Громадянина затримали на автотрасі Кременчук - Полтава. Під час обшуку автомобіля поліціянти виявили розфасований по сліп-пакетах метамфетамін, електронні ваги, пістолет зі спорядженим магазином, два ножі та металеву биту, а за місцем мешкання - пакет із психотропом, гроші в національній та іноземній валюті, ваги і набої. Вартість виявленого становить понад 500 тисяч гривень.

Йому  повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.