У переході на Шевченка, ремонт якого обійшовся у майже 12 мільйонів, облущилася стеля

03 грудня 2020 0
У підземному переході, що біля Центрального ринку, попри те, що його ремонтували два роки тому, вже облущилася фарба на стелях. Та на ремонт цієї підземки, як і решти інших, цьогоріч бюджетних коштів не спрямовували.


Облізла фарба, з-під якої видніється тинькування, обписані та обклеєні стіни. Такий вигляд має підземка на вулиці Шевченка.

Така ситуація зі стелями біля кожного входу до підземного переходу.

Вдень тут доволі людно. Полтавці про проблему кажуть таке:

"Як мінімум, це негарно. Це – центр міста. Це не прикрашає перехід, і, здається, це не так складно поправити. Просто взяти й перефарбувати", – сказав полтавець Олександр Нартов.

"Я б таких людей карав, які малюють. А щодо того, що він обвалюється – це вже питання до адміністрації нашого міста, що вони не звертають увагу на такі речі", – прокоментував полтавець Володимир Пронь.

Цей перехід ремонтували близько півтора року. На реконструкцію витратили майже 12 мільйонів гривень з міського бюджету. Однак після того перехід вже почав протікати, крім того, там обвалювалося скло.

"Тоді робилося накриття, а на цей рік коштів не передбачали. По памʼяті, з цього питання ніхто не звертався. Будемо подавати свої пропозиції, тоді, можливо, спрямують кошти на ремонт", – розповів заступник начальника управління ЖКГ Костянтин Малько.

Тож цю підземку цьогоріч не ремонтуватимуть. Крім неї, у Полтаві є кілька підземних переходів. Деякі з них – в аварійному стані. Однак і їх цьогоріч не планували ремонтувати.

Дарина Литвак, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення