На Половках чотирирічний хлопчик провалився у ливнівку

14 червня 2021 0
Чотирирічний хлопчик провалився велосипедом у ливнівку. Його мати одразу звернулася до поліції. Патрульні огородили територію. А в управлінні ЖКГ повідомили, що решітку з каналізації вкрали. А нову поставлять не пізніше, ніж за два дні.



На вулиці Курчатова чотирирічний хлопчик велосипедом в’їхав у відкриту ливнівку. Решітки на каналізації не було.

"Переходили через дорогу, подивилися наліво, направо, машин не було. Син поїхав трошки вперед, я одразу за ним. Коли він впав, я навіть не зрозуміла чому. Я подумала, може він через бордюр перечепився, і навіть сама не одразу помітила, що він провалився в люк. Впав, вдарився одночасно і руками, й обличчям", – розповіла мама хлопчика Юлія Федосова.

Мама хлопчика звернулася до поліції.

"Ливнівка була відсутня, проте особисто із заявницею поспілкуватися не вдалося. Все було здійснено в телефонному режимі. Жінка розповіла, що помітила її під час прогулянки. Патрульні огородили місце відсутності ливнівки й повідомили про це відповідні служби", – зазначив речник патрульної поліції Руслан Возниця.

Ливнівка у такому стані вже близько тижня, скаржаться місцеві жителі.

"Ну звичайно, як це так, відкрито все, а як людина похилого віку буде йти, що ж вона бачить вночі, впала і все", – зазначив полтавець Юрій Васильович.

"Коли дощ був сильний, позавчора, здається, тоді вона була відкрита. Відкрили її комунальники, бо тут же море було. Звичайно, небезпечно. Ми тут з дітками ходимо, то страшно переходити пішохід, бо ним користуємося, страшно", – зауважила мама двох дітей Алла Гунько.


А в управлінні житлово-комунального господарства кореспондентам відповіли наступне.

"На Курчатова дуже у нас, дуже часто крадуть ливнівки. Майже щомісяця туди виїжджає бригада і встановлює нові", – зауважив заступник начальника Управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько.

Нову ж решітку на ливнівку пообіцяли встановити не пізніше, ніж за два дні.