Підозрюваному у зґвалтуванні та вбивстві жительки Полтавщини обрали запобіжний захід

27 липня 2021 0
Тетяна Наказненко
Суд обрав запобіжний захід чоловікові, якого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві 24-річної жительки Полтавської області. Її тіло виявили у яблуневому саду.

60 діб тримання під вартою без внесення застави 26 липня обрав Гадяцький районний суд підозрюваному у зґвалтуванні та вбивстві жительки Полтавщини. Про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції Полтавщини Поліна Ларіна.

Нагадаємо, 25 липня в яблуневому саду на околиці Біленченківки Гадяцької громади виявилитіло 24-річної жінки з ознаками насильницької смерті. Під час оперативно-розшукових та слідчих дій поліціянти здобули інформацію, яка дала їм підстави вважати, що у скоєнні жорстокого умисного вбивства підозрюється її чоловік, житель Гадяча, Олексій В’ячеславович Бєлоусов.

Того ж дня його оголосили у розшук. 26 липня чоловіка затримали. Він майже добу переховувався від правоохоронців у покинутій будові.

Йому повідомили про підозру в умисному вбивстві, поєднаному зі зґвалтуванням (п. 10 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).   

Санкція статті передбачає від 10 до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області