У Полтавській області водій легковика збив мотоцикліста та втік з місця події: постраждалий у реанімації

30 липня 2022 0
Поліна Кузнецова
Поблизу села Сенча Миргородського району на автодорозі сполученням Сенча - Хитці – Снітин водій легковика збив мотоцикліста і втік з місця ДТП.

30 липня поблизу села Сенча Миргородського району на автодорозі сполученням Сенча - Хитці - Снітин сталася ДТП, внаслідок якої до реанімаційного відділу госпіталізували людину. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

За версією слідства водій автомобіля "ВАЗ-2110" збив водія мотоцикла "VIPER VM200-R2", внаслідок чого останній отримав тяжкі поранення. 27-річного жителя Сенчанської тергромади доставили до реанімаційного відділу Лохвицької лікарні.

Водій, що збив мотоцикліста з місця скоєння ДТП втік. Наразі правоохоронці встановили місцеперебування транспортного засобу причетного до ДТП. Автомобіль виявили у селі Хитці, Сенчанської територіальної громади. За кермом перебував 27 річний місцевий житель.

За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Полтавщині у ДТП дитина отримала поранення.