На Полтавщині рідним загиблих воїнів Віктора Кушнарьова та Олександра Кісєльова передали їх ордени

25 жовтня 2023 0
Яніна Климань
У Карлівській громаді орденами "За мужність" нагородили двох військовослужбовців, які загинули на війні.

24 жовтня дружинам захисників Віктора Кушнарьова та Олександра Кісєльова передали ордени "За мужність" III ступеня (посмертно). Про це повідомили на офіційній сторінці Карлівської міської ради та виконавчого комітету.

 

 

Нагородили воїнів відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №328 від 13.06.2023 року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Старший солдат Віктор Володимирович Кушнарьов був призваний до лав Збройних Сил України Немишлянським РТЦК та СП м. Харкова 25 травня 2021 року. Військову службу проходив на посаді водія мотопіхотної роти, мотопіхотного батальйону військової частини А0693. Загинув 25 липня 2022 року біля населеного пункту Григорівка Донецької області.

 


Солдат Кісєльов Олександр Ігорьович був призваний до лав Збройних Сил України Торецьким РТЦК та СП Донецької області 25 лютого 2022 року. Військову службу проходив на посаді старшого водія мотопіхотного відділення, мотопіхотного взводу мотопіхотної роти, мотопіхотного батальйону військової частини А0693. Загинув в зоні бойових дій 10 травня 2022 року.