На Полтавщині в аваріях загинули двоє осіб

17 жовтня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області сталися три аварії: загинули двоє осіб.

15 жовтня близько 19:00 у селі Красна Лука Гадяцької громади сталася дорожньо-транспортна пригода. 31-річний водій трактора "МТЗ", заїжджаючи на місток, з'їхав по вологій ґрунтовій дорозі у водойму, після чого перекинувся.

Унаслідок цього водій загинув на місці події, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Плтавщини.  

За цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.  

16 жовтня близько 5:00 на 384 км автодороги Київ - Харків поблизу села Новофедорівка Чутівської громади 36-річний водій автомобіля "Citroen Jumper" зіткнувся зі стоячими попереду автомобілями "Opel Zafira", яким керував 33-річний чоловік, та автомобілем "MAN TGS" під керуванням 51-річного водія, йдеться у повідомленні.  

Унаслідок аварії водія "Opel Zafira" з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Цього ж дня близько 19:30 в смт Семенівка на вулиці Шевченка 21-річний водій автомобіля ВАЗ-217030 наїхав на 37-річну велосипедистку.  

У результаті ДТП від отриманих поранень велосипедистка померла на місці події. Крім цього, поранень зазнала очевидиця події – 35-річна жінка. Її з тілесними ушкодженнями доставили до місцевої лікарні.

За цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.