У Полтавській області сталася ДТП: одну людину госпіталізували

18 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
На Полтавщині легкове авто зіткнулося з мікроавтобусом та двома вантажівками: тілесні ушкодження отримав 34-річний чоловік.


17 жовтня близько 16:30 до відділення №2 (Кобеляки) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від очевидців про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на автодорозі Дніпро-Решетилівка, поблизу села Бережнівка Кобеляцької громади. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Автомобіль "Mercedes-Benz Е220", під керуванням 45-річного жителя Запорізької області, зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedes-Benz Vito", під керуванням 34-річного жителя Дніпра. Після зіткнення легковий автомобіль "Mercedes-Benz Е220" зіткнувся ще із двома вантажівками марки "Mercedes-Benz Actros" та "Scania R420L".


Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій мікроавтобуса "Mercedes-Benz Vito", його із місця події медики доправили до лікарні.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція встановлює обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.