У Полтавському районі відкрили меморіальну дошку полеглому снайперу Сергію Марьєнкову

14 лютого 2024 0
Яніна Климань
У Зіньківській громаді на фасаді сільського клубу встановили меморіальну дошку старшому солдату, який загинув під час оборони Часового Яру, що на Донеччині.

12 лютого в роковини загибелі старшого солдата Сергія Марьєнкова, в його рідному селі Новоселівці Зіньківської громади на фасаді сільського клубу відкрили меморіальну дошку.

Честь відкрити меморіальну дошку надали батькам, сестрі та нареченій Сергія. Про це повідомили у Полтавському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Сергій народився 15 серпня 1996 року у Новоселівці. У 2011 році закінчив 9 класів Новоселівської загальноосвітньої школи, два роки навчався у Шишацькій гімназії. У 2013 році вступив до Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка на економічний факультет. У 2019 році проходив військову службу в 406 окремій артилерійській бригаді в Миколаєві.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Воїн на псевдо "Навєс" був снайпером взводу снайперів. Виконував бойові завдання на Донеччині.

Нагадаємо, 12 лютого 2023 року під час оборони Часового Яру, внаслідок прицільного мінометного вогню поблизу Часового Яру, він поліг.

Фото: Полтавський обласний ТЦК та СП