202 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 13 вересня

13 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини та Харківщини, загальні бойові втрати ворога: головне станом на ранок 13 вересня.


У ніч із 12 на 13 вересня від обстрілів потерпав Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

12 вересня ворог обстрілював Харків та Харківський, Чугуївський і Куп'янський райони Харківщини. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

12 вересня у Харкові загинула одна людина, шестеро отримали поранення. Також одна людина отримала поранення в Ізюмському районі. В Харківському районі двоє отримали поранення, один з них підірвався на міні в Руських Тишках. В Куп'янському районі двоє цивільних загинули.

Мінна небезпека у звільнених містах та селах залишається високою. У 10 областях замінували боєприпасами понад сімдесят тисяч квадратних кілометрів. про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Станом на ранок 13 вересня більше ніж 1132 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. 383 дитини загинули та понад 749 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 13 вересня: