На Луганщині отримав смертельні поранення гранатометник Руслан Рискаль

15 лютого 2024 0
Яніна Климань
У госпіталі помер військовий із Горішніх Плавнів. Тяжкі поранення він отримав під час виконання бойового на Луганщині.

2 лютого попрощалися із загиблим солдатом ЗСУ Рискалем Русланом Анатолійовичем. Його поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу "Їхні імена будуть жити вічно". Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Народився Руслан 11 вересня 1995 року в місті Комсомольську. Після закінчення 9 класів НВК імені Л.І.Бугаєвської навчався в Комсомольському професійному будівельному ліцеї, де здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, водія автотранспортних засобів категорії "С".

У 2014-2015 рр. працював на Єристівському гірничо-збагачувальному комбінаті. Потім на підприємстві "Рижівський гранітний кар’єр". З 2021 року працював у Комунальному підприємстві "Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства". Цього ж року Руслан розпочав заочне навчання в Політехнічному коледжі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського за спеціальністю "Автомобільний транспорт".

2 квітня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. 18 січня 2024 року під час виконання бойового завдання гранатометник аеромобільної роти був тяжко поранений у населеному пункті Білогорівці Луганської області.

27 січня 2024 року у Вінницькому військовому госпіталі від уражень, чоловік помер.

Фото: Горішньоплавнівська міськрада