На війні загинули бійці із Полтавщини Олександр Марусевич та Станіслав Гойденко

10 листопада 2022 0
Яніна Климань
Під час артобстрілу на Донеччині загинув Олександр Марусевич. Станіслав Гойденко помер у лікарні, внаслідок отриманих поранень на фронті.

Під час бойових дій загинули двоє жителів Полтавської області.

8 листопада на території Донецької області, внаслідок  артилерійського обстрілу, загинув Марусевич Олександр Миколайович. Про це повідомили у Білицькій територіальній громаді.

Він народився 10 червня 1977 року народження у селі Кустолові Кущі.

Про дату і час прощання із захисником повідомлять додатково.

8 листопада в Олександрійській лікарні міста Києва від тяжких поранень помер Гойденко Станіслав Анатолійович з селища Покровщина.

Гойденко Станіслав Анатолійович народився 18 грудня 1980 року. Після закінчення дев’яти класів Овсюківської школи у 1996 році вступив до Березоворудського фахового коледжу, де отримав спеціальність "механік".


У 1999 році був призваний до лав Збройних Сил України. Після закінчення служби працював у будівельній організації м.Києва. Про це повідомила Гребінківська міська територіальна громада

У 2004 році створив сім’ю та перейшов працювати у вагонне депо м.Гребінка. В цьому ж році народився син Євген. З 2020 року працював слюсарем на ТОВ "Гребінківське хлібоприймальне підприємство".

З початку повномасштабного вторгнення, з першого дня пішов на захист нашої держави. Мав звання солдат та служив на посаді стрілець-помічник гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону. В жовтні на фронті отримав тяжкі поранення.

У нього залишилися син та дружина.

Дату і час прощання з героєм повідомлять пізніше, коли буде додаткова інформація.