На Донеччині загинув 27-річний боєць Володимир Литвин із Полтавської області

15 березня 2023 0
Дар'я Жученя
У Донецькій області під час мінометного обстрілу загинув 27-річний захисник Володимир Литвин із Лубен.

10 березня під час мінометного обстрілу в напрямку села Тоненьке Покровського району Донецької області отримав смертельне поранення і загинув старший солдат Литвин Володимир Анатолійович. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Володимир Анатолійович народився 31 липня 1995 року у селі Загребелля Чорнухинського району Полтавської області. Згодом сім'я переїхала до села Калайдинці, де минули його дитячі роки. Навчався хлопець у Калайдинцівській загальноосвітній школі. Після закінчення дев’яти класів у 2010 році Володимир вступив до професійно-технічного училища № 53 села Войниха, де опанував професію кухаря-кондитера, працював у фірмі "КОГР" - випікав печиво і тістечка.

У 2018 році Володимира призвали на строкову службу до лав Збройних Сил України. Згодом чоловік повернувся у рідне село Калайдинці. Працював на Лубенському хлібозаводі.

25 лютого 2022 року Володимир добровольцем пішов захищати Україну. Вступив до батальйону територіальної оборони ЗСУ. Згодом підрозділ передислокували на Бахмутський напрямок.

У Володимира залишились батьки, молодші сестри та брат.

Прощання з Литвином Володимиром Анатолійовичем відбудеться 15 березня о 12:00 у центрі села Калайдинці.