У Полтавській області прощалися із загиблим у полоні воїном Сергієм Григор’євим

26 червня 2024 0
Яніна Климань
У Пирятині попрощалися із воїном, який потрапив у російський полон у Маріуполі. Понад рік чоловік перебував у ворожих катівнях й помер там.

25 червня у Пирятині провели в останню путь військового Сергія Григор’єва. Про це  повідомили у Пирятинській громаді.

Чоловік потрапив у російський полон у Маріуполі на початку повномасштабного вторгнення. Понад рік чоловік перебував у ворожих катівнях. 20 травня 2023 року його серце зупинилося назавжди. Лише нещодавно тіло захисника повернули в Україну.

Народився Сергій Григор’єв 13 грудня 1963 року в селі Порт Артур Фурмановського району Уральської області.

Закінчив Пирятинську середню школу №6. З 1981 року проходив строкову військову службу.

Трудовий шлях Сергій Григор’єв розпочав у 1984 році – працював на посаді водія в нафтогазорозвідувальній експедиції глибокого буріння у Пирятині. Далі працював машиністом-кочегаром Пирятинської нафтобази, водієм у кооперативах "Райдуга" та "Будівельник", будівельником Пирятинського навчально-курсового комбінату. З 2012 до 2016 роки був заступником директора з господарської частини Пирятинського ліцею.


У лютому 2020 року пішов на військову службу за контрактом. Брав участь в Операції об’єднаних сил на сході нашої країни. З перших днів повномасштабного вторгнення перебував у Маріуполі. У квітні 2022 року захоплений у полон.

Фото: Пирятинська громада