У Полтавській області попрощалися із воїном Євгенієм Канцибером

21 лютого 2024 0
Яніна Климань
У Миргородській громаді провели в останню путь бійця, батька п'ятьох дітей, який поліг на Донеччині.

21 лютого у Миргородській громаді попрощалися із захисником, батьком п'ятьох дітей Євгенієм Канцибером. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

З червня 2022 року він приєднався до лав ЗСУ. Його служба проходила у найгарячіших точках зіткнення із ворогом. У вересні 2022 року  мінометник отримав осколкове поранення, але після одужання знову став до строю.

За мужність і героїзм, проявлені у боях, солдат отримав відзнаку  Президента "За оборону України". За героїзм, проявлений під час боїв за Вугледар, командування частини нагородило його медаллю "За оборону рідної держави". 

Євгеній Олексійович народився 10 жовтня 1977 року в Миргороді. Закінчив 9 класів Миргородської середньої школи №5. Вивчився на муляра в Миргородському професійно-технічному училищі №44 та закінчив Хорольську автошколу.

Відслужив строкову службу у лавах Збройних Сил України. Чоловік працював на різних будівельних майданчиках України. З 2006 до 2009 роки служив за контрактом водієм-мотористом в одній з військових частин. До повномасштабного вторгнення працював на Полтавській, а згодом на Гребінківській дистанції колії Південної залізниці.

Нагадаємо, 12 лютого 2024 року на бойовій позиції лінії фронту Донецького напрямку воїн загинув під час виконання бойового завдання.

Фото: Миргородська міська рада