На Донеччині загинув головний сержант із Полтавщини Володимир Перков

29 липня 2024 0
Яніна Климань
У Кобеляцькій громаді попрощалися із військовим, який захищав країну понад 10 років.

20 липня 2024 року у результаті бойових дій поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині, загинув головний сержант Володимир Перков. Про це повідомили у Кобеляцькій міській раді.

Володимир Анатолійович народився 8 вересня 1973 року в селі Озера. Після закінчення загальноосвітньої школи, Володимир розпочав трудову діяльність в Озерському відділенні "Сільгосптехніки".

Потім проходив військову службу на Чорноморському флоті, а згодом працював у місцевому колгоспі "Іскра" на цегельному заводі. Останнім місцем його роботи стала будівельна організація в сусідньому Комсомольську (нині Горішні Плавні).

У 2014 році Володимир добровільно вирушив на Схід України, аби захистити свою країну. Учасник бойових дій. З 2018 року, підписавши контракт, продовжував боронити рідну землю від ворога.

25 липня 2024 року жителі Кобеляцької громади попрощалися з героєм. Церемонія прощання відбулася в рідному селі Озера.

Поховали військового на сільському кладовищі з усіма військовими почестями. Оркестр виконав гімн України, а почесна варта здійснила салют.

У чоловіка залишилися дружина Оксана та двоє синів Андрій та Руслан. Старший син Андрій, як і його батько, зараз служить у Збройних Силах України.

Фото: Кобеляцька міськрада