На Полтавщину відкрили "зелені коридори" з Сумщини

15 березня 2022 0
Ольга Семенко
Погодили гуманітарні коридори з Сумської області до Полтавської.

15 березня о 9:00 відкрилися чергові гуманітарні коридори з Сумщини на Полтавщину. Про це повідомив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький.

Напрямки руху: Тростянець - Лубни (Тростянець, Суми (по об'їзній навколо міста), Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). Частково на автобусах та на особистому транспорті.

Місце збору та маршрут руху по місту Тростянець: вул. Кеніга стадіон ім.Куца - вул.Скрябіна - вул.Татаренко - вул.Б.Хмельницького - вул. Гришина (об'їзна) - вул. Шевченка і далі у бік міста Суми.

Час виїзду колони: 9:00.

Також додаткові автобуси виїдуть з м. Лохвиця, їх час відправлення оголосять згодом.

Суми - Лубни (Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Суми виїжджають колони людей на особистому транспорті, а з міста Лохвиця на Сумщину відправлять автобуси для вивезення людей, які не мають особистого транспорту.

Місця збору у Сумах:

основний виїзд: біля пам'ятника Альоші, (р-н школи 2).

Додаткові точки збору (лише для вагітних, жінок з дітьми, людей похилого віку, людей з інвалідністю)

- БК "Хімік"

- вул. Інтернаціоналістів, біля риночку, ТЦ "Світлана"

- "Більбоу" на пр. Курському

- ТЦ "Мануфактура".

Час збору уточнять згодом, попередньо - 13:00. Час початку руху першої колони - 9:00.

Лебедин - Лубни (ВОРОЖБА (Лебединська громада) - Бишкинь - Лебедин, Штепівка, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Лебедин виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Місце збору: м. Лебедин, вул. Сумська 12.

Час виїзду колони: 9:00.

Конотоп - Лубни (Конотоп, Шевченкове, Хмелів, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Конотоп виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Час виїзду колони: 9:00.

Місце: площа перед міськрадою.

Шостка - Лубни (Шостка, Кролевець, Конотоп, Шевченкове, Хмелів, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни).  З міста Шостка виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Час виїзду колони: 9:00.

Місце: площа перед міськрадою.