У Полтавській області чоловік вбив та вивіз до лісу 51-річну жінку: деталі

16 грудня 2023 0
Дарина Омелич
У Кременчуцькому районі в лісосмузі знайшли тіло жінки без ознак життя. У її вбивстві підозрюють 43-річного жителя Кременчука.

15 грудня 2023 року у селі Максимівка Кременчуцького району місцеві жителі знайшли у ямі зі сміттям тіло жінки та повідомили правоохоронцям.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, через кілька годин пошукових робіт поліціянтам вдалося затримати чоловіка, який причетний до насильницького вбивства 51-річної жінки. Ним виявився 43-річний житель Кременчука.

Чоловік намагався переховуватися від правоохоронців, проте оперативники вийшли на його "слід". Поліціянти зазначили, що кременчуківець спричинив жінці тілесні ушкодження за місцем проживання та через деякий час вивіз її до лісосмуги.

Робота поліціянтів на місці злочину, село Максимівка, Кременчуцький район, 15 грудня. Фото: Головне управління Нацполіції Полтавщини

Тіло жінки направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Слідчі Кременчуцького райуправління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Кременчуківцю загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Фото: Головне управління Нацполіції Полтавщини