Зеленський подякував СБУ за повернення війни назад – державі-агресору

05 серпня 2023 0
Яніна Климань
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь керівника СБУ Василя малюка і подякував "за повернення війни назад – державі-агресору".

Після доповіді керівника СБУ Василя Малюка на Ставці Верховного Головнокомандувача ЗСУ, Володимир Зеленський подякував Службі безпеки за повернення війни назад – державі-агресору.

Що несеш світу, з тим сам і опиняєшся",- наголосив Зеленський.

"Детально розібрали ситуацію на передовій, усі напрямки – ті, де тримаємо оборону, ті, де крок за кроком рухаємося вперед. Проговорили, як саме і в які терміни, яким забезпеченням, якою логістикою буде більший результат для України" - повідомив президент.





Крім цього, голова СБУ Василь Малюк прокоментував нещодавні атаки надводними дронами на кораблі рф. Про це повідомили у Службі безпеки України.

"Будь-яка "бавовна", що відбувається із кораблями рф чи Кримським мостом, є абсолютно логічним і ефективним кроком по відношенню до ворога. Більш того - такі спецоперації проводяться у територіальних водах України і є повністю законними.

Тож, якщо росіяни хочуть, аби "бавовна" припинилася, вони мають скористатися для цього єдиною можливістю - покинути територіальні води України та нашу землю. І чим швидше вони це зроблять, тим буде краще для них.

Бо ми стовідсотково переможемо ворога у цій війні", - зазначив Голова СБУ Василь Малюк.