Кіберполіція Полтавщини затримала жінку, яка продавала порнографію з власними доньками

14 січня 2022 0
Ольга Семенко
Полтавські поліціянти затримали жительку сусідньої області, яка виготовляла дитячу порнографію за участі своїх доньок.

Кіберполіція Полтавщини спільно зі слідчими Нацполу припинила діяльність 37-річної жительки Черкаської області, яку підозрюють у причетності до виготовлення та поширення дитячої порнографії. При цьому, у фото та відео зйомці вона задіювала власних доньок віком шість та вісім років, а контент поширювала через інтернет, мобільні месенджери та поштові сервіси, повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваної, вилучили речові докази. Жінці повідомили про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину, що пов'язаний із сексуальною експлуатацією малолітніх дітей, та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. 

Як повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора, підозрювана також пропонувала своєму знайомому вступати в інтимні стосунки з її доньками на платній основі.

За цим фактом триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 156 (Розпусні дії, вчинені щодо малолітньої особи членами сім’ї) та ч. 4 ст. 301-1 (Дії, передбачені частинами другою або третьою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або з отриманням доходу у великому розмірі, або примушування малолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії) Кримінального кодексу України.

У разі визнання судом вини фігурантки, їй загрожує від дев’яти до 15 років позбавлення волі.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області