566 доба війни в Україні: головне станом на ранок 12 вересня

12 вересня 2023 0
Максим Михайліченко
Російська армія обстрілювала Дніпропетровщину та Херсонщину: є поранені.

Увечері та вночі росіяни вдарили по Дніпропетровській області. Під ударом був Нікополь та Марганець. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Пошкоджені магазин, сім приватних будинків, господарські споруди. Понівечені три газогони та стільки ж ліній електропередач. 

Також вранці ворог вдарив по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Ударом зачепили лінію електропередач. 

Окрім цього, протягом 11 вересня російська армія випустила 386 снарядів по Херсонській області. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, будівлі амбулаторії та навчального закладу у Херсонському районі.

Шість людей отримали поранення.

Протягом 11 вересня авіація сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки загарбників.

Підрозділи ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уразили 12 артилерійських засобів, один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, один пункт управління та один склад боєприпасів противника.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 12 вересня: