Обрали переможця конкурсу на посаду директора Полтавської дитячої міської клінічної лікарні

17 березня 2021 0
Тетяна Наказненко
Лариса Савченко перемогла у конкурсі на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства "Дитяча міська клінічна лікарня Полтавської міської ради".

Переможницею конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства "Дитяча міська клінічна лікарня Полтавської міської ради" стала Лариса Савченко. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія 16 березня. Про це стало відомо з сайту Полтавської міської ради.

Директору Департаменту охорони здоров'я Полтавської міської ради мають внести подання про призначення жінки на зазначену посаду.

Згідно з декларацією кандидата на посаду, Лариса Савченко має квартиру площею 61,2 кв.м у Полтаві, також вона має інше право користування квартирою площею 48 кв. м в обласному центрі.

Жінка задекларувала 126 тис. 868 грн зарплати, отриманої за основним місцем роботи у Дитячій міській клінічній лікарні Полтавської міської ради; 2079 грн процентів в Акціонерному товаристві комерційний банк "ПриватБанк"; 61 тис. 428 грн соціальної допомоги від Полтавського обласного центру зайнятості. Готівкою Лариса Савченко тримає 120 тис. грн, на банківських рахунках – 35 тис. 40 грн.

Нагадаємо, Віктор Віктор Булат переміг у конкурсі на посаду заступника начальника інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом Полтави.

Лариса Ухналь перемогла у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника начальника Департаменту охорони здоров'я Полтави.