Жителя Кременчука посадили на 15 років за вбивство двох людей

09 червня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області винесли вирок чоловікові, який вбив свого знайомого та співмешканку.

29-річного жителя Кременчука визнали винним в умисному вбивстві двох людей. Чоловік отримав 15 років ув'язнення. Про це повідомили в Полтавській обласній прокуратурі.

У вересні 2022 року неподалік села Садки Кременчуцького району, чоловік разом зі співмешканкою та знайомим святкував свій день народження. Через ревнощі виник конфлікт, під час якого іменинник тричі вдарив знайомого по голові держаком лопати. Надалі чоловік та співмешканка відтягнули труп до посадки та спалили його. Наступного дня, обгорілі рештки тіла співмешканка зібрала в мішок та викинула в яр, поблизу сміттєзвалища.

У жовтні 2022 року біля села Кам'яні Потоки Кременчуцького району, чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння почав сваритися зі співмешканкою. У ході конфлікту фігурант забив жінку до смерті цеглиною. Вдома він розповів про скоєне матері. Вона злякалася, що стане наступною жертвою та звернулася до правоохоронців.

Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Також у період скоєних злочинів був звільнений від відбування покарання за крадіжку з випробуванням.