На Полтавщині 40-річного чоловіка забив до смерті його знайомий

14 жовтня 2023 0
Яніна Климань
У Лубенському районі 30-річного чоловіка підозрюють у вбивстві односельця.

11 жовтня близько 05:00 поліціянтам надійшло повідомлення від медичних працівників, що у приватному домогосподарстві в селі Губське Лубенського району знайшли 40-річного чоловіка без свідомості.

За інформацією Головного управління Нацполіції Полтавщини, під час спільного дозвілля між чоловіками виникла сварка. У ході конфлікту фігурант завдав поранення своєму знайомому, внаслідок чого потерпілий втратив свідомість. Останнього доставили до Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Він помер у реанімаційному відділенні.

 

Вдалося встановити причетну до злочину особу. Ним виявився місцевий житель, 1993 року народження. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На момент затримання він перебував на залізничній станції та мав намір поїхати потягом до Києва. Наразі чоловіку вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.