На Полтавщині горів гараж: опіки отримав 50-річний чоловік. ОНОВЛЕНО

23 лютого 2024 0
Дарина Омелич
У Полтавському районі під час ремонту автомобіля сталася пожежа в гаражі. Власник легковика намагався загасити займання та отримав опіки, наразі він в тяжкому стані.

22 лютого 2024 року на вулиці 40-річчя Перемоги у селі Марківка Полтавського району сталося загоряння у гаражі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, у гаражному приміщенні під час ремонту автомобіля Ford відбулось коротке замикання електропроводки, внаслідок чого автівка загорілась у моторному відсіку. Полум’я швидко охопило всю автівку та перекинулось на сусідній Opel, який також знаходився у приміщенні гаража. 50-річний власник автівок намагався власноруч загасити полум’я, але в нього нічого не вийшло. Рятувальники приборкали вогонь, а чоловіка з опіками у тяжкому стані медики доставили до лікарні. 

За цим фактом вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ ДСНС Полтавщини