У Полтавській області чоловік з інвалідністю, якого розшукували, потрапив в аварію

02 серпня 2023 0
Яніна Климань
На Полтавщині автомобіль на швидкості з’їхав у кювет та перевернувся. Унаслідок аварії водія викинуло з легковика. Виявилось, що пораненого розшукували родичі.

1 серпня близько 22:00 поліціянтам надійшло повідомлення від жителів селища Машівка Полтавського району, про зникнення їхнього 46-річного родича. Рідні повідомили, що чоловік поїхав на власному автомобілі до міста Зіньків та додому не повернувся. За інформацією заявників, зниклий чоловік має інвалідність і його автомобіль повністю переобладнаний під ручне керування.

Отримавши повідомлення про зникнення чоловіка, на його пошуки направились поліціянти. До пошукових заходів також долучилися родичі зниклого. Близько 3:00 ночі чоловіка знайшли у кюветі автодороги Гадяч-Опішня, Зіньківської громади.

За інформацією Головного управління Нацполіції Полтавщини, чоловік на власному автомобілі  повертався додому. Дорогою йому раптом стало зле, через що на швидкості з’їхав у кювет та перевернувся. Унаслідок аварії водія викинуло з автівки, де він пролежав поки його не знайшли. З місця події його медики доставили до лікарні.