На Полтавщині викрили підприємство, яке постачало не марковану і прострочену продукцію в торговельні мережі

09 грудня 2021 0
Яніна Климань
У Кременчуці виявили діяльність торговельної продовольчої бази, яка постачала прострочену продукцію в торговельні мережі України.

У Кременчуці фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно зі співробітниками Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України викрили незаконну господарську діяльність торговельної продовольчої бази, яка постачала свою продукцію у дошкільні та освітні заклади Полтавщини й Київської області, а також до підрозділів Державної прикордонної служби України та Міністерства оборони України.

Отже, виявили такі порушення: немаркована, невідомого походження харчова продукція, незаконне нанесення етикеток з маркуванням на харчові продукти, фальсифікація маркування, незадовільній гігієнічний стан потужностей зі зберігання та обігу харчових продуктів (несвоєчасне прибирання, бруд в холодильно-морозильних камерах, спільне зберігання протермінованих вражених пліснявим грибом сирів, масло з пошкодженим споживчим упаковуванням, спільне зберігання із харчовими продуктами побутових та харчових відходів).

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, співробітники Служби безпеки України та прокуратури м. Києва попередили підприємство про незаконну діяльність.