Депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Карлівки

30 вересня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Карлівці депутати підтримали рішення про дострокове припинення повноважень міського голови.

30 вересня відбулася сьома позачергова сесія Карлівської міської ради восьмого скликання. На засідання прибули 18 депутатів.

На сесії проголосували за дострокове припинення повноважень голови виконавчого комітету Карлівської міської ради Петра Світлика. Так, тимчасово виконуватиме повноваження міського голови секретар ради Олег Стовбун. Також цим рішенням депутати уповноважили тимчасового виконувача обов’язків міського голови здійснити державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу.  

На цьому сесію міської ради вирішили не закривати. Про час та дату другого засідання мають повідомити додатково.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада призначила позачергові вибори депутатів Карлівської міської ради. Вони мають відбутися 31 жовтня 2021 року.

Цьому рішенню передувало те, що 7 липня 2021 року міський голова Карлівки Петро Світлик звернувся до Верховної Ради України щодо дострокового припинення повноважень депутатів Карлівської міської ради восьмого скликання та з проханням призначити відповідні позачергові вибори. Він це пояснив тим, що сесії міськради, які він неодноразово скликав, не проводилися через відсутність відповідного кворуму.

фото: зі сторінки Карлівської міської ради та зі сторінки Петра Світлика у Фейсбуці