На Донеччині загинув 27-річний солдат Олег Приходько із Полтавської області

16 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
На Полтавщині попрощаються з полеглим у Донецькій області військовим Приходьком Олегом Олександровичем.


10 листопада поблизу села Побєда на Донеччині, під час виконання бойового завдання, загинув військовий із села Степанівка Великобагачанської громади Приходько Олег Олександрович. Він був солдатом, стрільцем-санітаром механізованої роти механізованого батальйону військової частини А2167.Про це повідомили у Великобагачанській селищній раді.

Олег Олександрович народився 14 вересня 1995 року. На військову службу чоловіка призвав 25 лютого по мобілізації Полтавський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Воїн загинув від поранень, несумісних з життям, отриманих від вибуху під час наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій.

У загиблого залишились мама Петрова Олена Миколаївна, вітчим Петров Петро Петрович, дружина Оксана Сергіївна, брат Олександр та сестра Зоя.

16 листопада близько 12.30 траурний кортеж з тілом Олега прибуде до Степанівки зі сторони Мостовівщини та буде рухатися до домівки військового.

Місцевих просять утворити у напрямку руху кортежу "живий коридор". Збір планують о 12.00 біля будинку мами Олени Миколаївни. Близько 12.30 завершиться чин відспівування полеглого, після чого траурний кортеж вирушить від будинку до кладовища.