335 доба війни в Україні: головне станом на ранок 24 січня

24 січня 2023 0
Дар'я Жученя
Обстріли Харківської та Миколаївської областей, звільнення Заступника Керівника Офісу Президента України, втрати ворога.

24 січня росіяни обстріляли Куп'янський, Харківський та Чугуївський райони Харківщини. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

23 січня під час обстрілу у Вовчанську поранення отримав 52-річний чоловік. Його в стані середньої тяжкості доставили до лікарні.

23 січня о 14:10 ворог завдавав артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади, що на Миколаївщині. Обійшлося без поранених та загиблих. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім.

Станом на ранок 24 січня більше ніж 1373 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 459 дітей загинули та понад 914 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

23 січня Указом Президента України Заступника Керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка звільнили з посади. Про це повідомили в офіційному інтернет-представництві Володимира Зеленського.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала п’ять ударів по районах зосередження загарбників. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

23 січня захисники збили два ворожі літаки Су-25, гелікоптер Ка-52, безпілотний літальний апарат "Орлан-10" та дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України протягом доби уразили три райони зосередження окупантів та ворожий склад логістики.

Загальні бойові втрати росії станом на ранок 24 січня: