345 доба війни в України: головне станом на 3 лютого

03 лютого 2023 0
Максим Михайліченко
Ворог обстріляв Харківщину та Миколаївщину: є загиблі.

3 лютого о 4:30 ранку ворог обстріляв приватний житловий будинок у місті Барвінкове Харківської області. Внаслідок влучання загинули двоє братів 49 та 42 років. Їх батько отримав поранення, його доставили до лікарні. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом 2 лютого росіяни обстрілювали з реактивних систем залпового вогню Очаківську та Куцурубську громади Миколаївської області. Внаслідок обстрілу пошкодили житловий будинок. Поранених немає. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала чотири удари по районах зосередження окупантів. Також наші воїни знищили російський безпілотник "Мерлін". А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, три райони зосередження живої сили та один склад боєприпасів противника.

Понад 1378 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. Станом на ранок 3 лютого офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося – 459. Зросла кількість поранених - 919.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 3 лютого: