397 доба війни в Україні: головне станом на 27 березня

27 березня 2023 0
Максим Михайліченко
Окупанти обстрілювали Харківську та Херсонську області: є поранені.

26 березня росіяни обстрілювали прикордонні населені пункти Харківської області. У Куп'янську обстрілом пошкодили п'ятиповерховий житловий будинок та приватний будинок, а також зруйнували господарчі споруди. Також ворог обстрілював селище міського типу Дворічна Куп'янського району, пошкодили житловий будинок та господарчі споруди. Поранених немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

26 березня ворог 20 разів обстрілював Херсонську область. Загалом випустивши по території області 97 снарядів з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град". Четверо людей отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Авіація Сил оборони України за 26 березня завдала трьох ударів по районах зосередження російських військ. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили командний пункт, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, станцію радіоелектронної війни та склад боєприпасів противника. Про це повідомили в Генеральному Штабі Збройних Сил України.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 27 березня: