Біля Бахмуту загинув боєць Сергій Матвієнко з Полтавщини

19 липня 2023 0
Максим Михайліченко
У Бахмуті на Донеччині загинув військовий Сергій Матвієнко. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення воює проти агресора.

15 липня 2023 року під час бойових дій біля міста Бахмут на Донеччині, загинув військовий Матвієнко Сергій Петрович. Про це повідомили в Лубенській міській раді.  

Сергій народився 23 жовтня 1979 року у місті Лубни. Закінчив середню школу №1. Далі навчався у Полтавському кооперативному інституті, там і здобув вищу освіту. Потім пішов на строкову службу до лав Збройних Сил України, а після неї працював за фахом у сфері торгівлі.  

Також чоловік був членом політичної партії та громадського руху УНА-УНСО (Українська національна асамблея — Українська народна самооборона). Також був учасником Помаранчевої революції.  

Сергій пішов на війну з перших днів повномасштабного вторгнення. Був у Добровольчому формуванні Лубенської територіальної громади № 1. Там він був бійцем групи швидкого реагування.  

Потім боєць пішов до складу штурмових бригад, що формувалися в Україні. І вже з лютого 2023 року воював на дуже небезпечних напрямках.  

У Сергія залишилися мати, доньки, сестра та дружина.  

Прощання з бійцем відбудеться 20 липня о 12:00 на Володимирському майдані у Лубнах.