На Донеччині поліг 50-річний сапер Ігор Глімбіцький

05 червня 2024 0
Яніна Климань
У Зіньківській громаді попрощалися зі старшим солдатом, який загинув на війні.

23 травня поблизу села Новоолександрівка Покровського району Донецької області загинув старший сапер 1-го інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу, старший солдат Глімбіцький Ігор Вікторович.

Народився Ігор 31 березня 1974 року у Лютенських Будищах. Закінчив школу у рідному селі. У регіональному центрі професійно-технічної освіти міста Зіньків опанував професію тракториста-машиніста та водія автотранспортних засобів. Після навчання проходив службу у лавах української армії в повітряно-десантних військах міста Болград Одеської області.

Тривалий час Ігор працював у колгоспі села Лютенські Будища, потім був на громадських роботах у селі. Останнім часом працював двірником у філії "Лютенськобудищанська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова".

13 лютого 2023 року його призвали на військову службу до лав Збройних Сил України. Про це повідомили у Зіньківській міській раді.

4 червня у Зіньківській громаді попрощалися із воїном. З квітами зустрічали військовослужбовця "живим" коридором рідні, друзі, колеги, побратими, односельці, знайомі. Похоронили Ігоря Вікторовича з військовими почестями на кладовищі його малої батьківщини у селі Лютенські Будища.

Фото: Зіньківська міська рада