На Полтавщині горів будинок: 56-річний чоловік загинув, 82-річна жінка отруїлася продуктами горіння

22 листопада 2022 0
Яніна Климань
У Полтавському районі сталася пожежа в житловому будинку, де проживав місцевий житель, його мати намагалася загасити займання й отруїлася продуктами горіння. Згодом на місці події знайшли тіло чоловіка.

22 листопада о 01:10 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в приватному житловому будинку в селі Лівенське Полтавського району на вулиці Сонячній.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

Як повідомила речниця Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області, мати й син проживали в одному домоволодінні, жінка помітила займання в будинку. Після цього, пенсіонерка намагалася врятувати сина та загасити пожежу, внаслідок цього отруїлася продуктами горіння, від госпіталізації відмовилася.

Рятувальники на місці події виявили тіло чоловіка, яке направили до Новосанжарського відділення судово-медичної експертизи.

Займання ліквідували за 25 хвилин.

Вогонь знищив 2 кв. м підлоги, вікно, домашні речі, пошкодив внутрішнє облицювання стін та стелі.

До гасіння залучали чотирьох чоловік особового складу рятувальників та одна одиниця техніки, також працівники та техніка Нехворощанської місцевої пожежної охорони. 40 рік 66 рік

Ймовірна причина пожежі - куріння в ліжку.