На Полтавщині судитимуть групу наркоторговців

02 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці поліціянти викрили злочинну групу, яка вела наркобізнес.

Групі осіб, до складу якої входять троє жінок та один чоловік, інкримінують ведення наркобізнесу в Кременчуці. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Три жінки та чоловік продавали метадон, а вторговані гроші вкладали у збільшення обсягів придбання і продажу наркотиків. Злочинна група оплачувала "працю" своїх пособників та виконавців.

У фігурантів справи поліціянти вилучили загортки з розфасованими дозами наркотичного засобу у великих розмірах, мобільні телефони, сім-карти, банківські картки та гроші.

Досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту наркотичного засобу, вчинені повторно організованою групою) та ч. 2 ст. 306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб) завершили.

Справу розглядатиме Октябрський районний суд Полтави.

Нагадаємо, що у Кременчуці поліціянти припинили протиправну діяльність чоловіка, який збував наркотичні речовини шляхом закладок.