На Полтавщині встановили обставини вбивства майже 15-річної давності

27 травня 2024 0
Яніна Климань
Жителя Полтавщини вважали безвісти зниклим із 2009 року. Виявилося, що його вбили та кинули в колодязь.

По базах даних Міністерства внутрішніх справ України житель Полтавщини (1979 року народження) значився безвісти зниклим із 2009 року.  Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Про зникнення мешканця Лубен до правоохоронців повідомила його мати. Жінка зазначила, що її син 23 травня 2009 року поїхав на скутері у невідомому напрямку та додому вже не повернувся.

Наразі слідчі встановили, що ввечері 23 травня 2009 року розшукуваний чоловік відпочивав у компанії знайомих. Потім між потерпілим і одним з його знайомих (1986 року народження) виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків фігурант сокирою завдав 30-річному чоловіку смертельне поранення. А щоб приховати сліди злочину, він викинув тіло в закинутий колодязь.

Підозрюваному у вбивстві вже вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У березні 2024 року під час поліціянти знайшли в колодязі залишки тіла людини. Згодом судова та генетична експертизи підтвердили, що тіло належить чоловікові, якого розшукували. Також встановили, що його вбили.