На війні загинули двоє воїнів із Полтавщини Володимир Тур та Михайло Назаревич

04 червня 2024 0
Яніна Климань
Під час бойових дій полягли військовослужбовці із Миргородської й Хорольської громад.

26 травня 2024 року поблизу населеного пункту Водяне Донецької області під час артобстрілу, загинув солдат Володимир Олексійович Тур.

Чоловік народився 5 квітня 1975 року, був уродженцем села Вишняки. Служив водієм-електриком інженерно-дорожнього взводу. Про це повідомили у Хорольській міській територіальній громаді.

Траурна церемонія прощання з полеглим Героєм відбудеться 5 червня 2024 року орієнтовно о 10:00 біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в місті Хорол. Чин похорону відбудеться на центральному кладовищі в селі Вишняки. У

5 червня оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Володимиром Олексійовичем забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

У нього залишилися мама Марія Олексіївна, сестра – Леся, сини Олександр і Давид.

Як повідомив начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич, також захищаючи Україну від російських окупантів, загинув житель Миргородської громади Михайло Назаревич. Йому було 36 років.

Фото: Віталій Дяківнич та Хорольська громада