Наслідки атаки на Полтавщину: нові деталі

16 жовтня 2023 0
Дарина Омелич
У Миргородському районі уламки ракети впали на приватні будинки, поранення отримала сім'я: десятирічна дитина та двоє дорослих.

16 жовтня вночі ворог атакував Полтавщину ракетами та БпЛА. У Миргородському районі було чутно звуки вибухів. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Унаслідок російської агресії троє поранених.Вони мешкають у будинку, який отримав значні ушкодження. Поранення отримали подружжя та їхня 10-річна дитина. Вони перебувають у травматологічному відділенні. У всіх струс мозку, а в чоловіка також рвані рани та осколкові ураження. Нині стан поранених не критичний, однак ступінь тяжкості з’ясують згодом.


Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін побував на місці, де внаслідок нічної ворожої атаки були пошкоджені будівлі. Він ознайомився зі станом справ, а також поспілкувався з людьми, чиї домоволодіння зазнали пошкоджень.


Наразі комісії обстежили вже 40 будинків і 36 квартир. Робота триває.


Також стало відомо, що в результаті нічної ворожої атаки від вибухової хвилі пошкоджений ще один обʼєкт соціальної інфраструктури у Миргороді. У будівлі частково вибило вікна. Постраждалих, на щастя, немає.

Фото: Полтавська ОВА