У Полтавській області попрощалися з чотирма бійцями, які загинули на війні

30 червня 2022 0
Яніна Климань
В різних громадах Полтавської області в останню путь провели військових, які загинули під час російсько-української війни.

30 червня в різних громадах області сьогодні провели в останню дорогу чотирьох захисників, які загинули на війні. Про це повідомили у Полтавському обласному ТЦК та СП.

У Полтавській громаді прощалася з солдатом Назаренком Сергієм Сергійовичем. Він загинув 24 червня поблизу населеного пункту Новоукраїнка Донецької області у віці 21 року. Поховали воїна на Затуринському кладовищі міста Полтава у секторі почесних поховань з військовими почестями.

У Пирятинській громаді Лубенського району провели в останню путь земляка - солдата Пидяка Юрія Петровича. Він загинув 26 червня поблизу села Верхньокам'янське на Донеччині у віці 26 років. Поховали захисника з військовими почестями у рідному Пирятині.

У Семенівській громаді Кременчуцького району відбулася церемонія прощання з солдатом Коваленком Віталієм Валерійовичем. Він загинув 9 травня у віці 47 років. Поховали воїна з військовими почестями в селі Карпиха.

У Чорнухинській громаді Лубенського району попрощалася зі старшим солдатом В'язовським Богданом Феліксовичем. Він загинув 24 червня у віці 31 року. Поховали бійця в рідних Чорнухах з військовими почестями.