У Полтавській міськраді планують звільнити двох заступниць міського голови

18 вересня 2023 0
Яніна Климань
Під час брифінгу Катерина Ямщикова повідомила про те, що планують звільнити двох заступниць міського голови з команди Мамая та начальницю земельного управління.

18 вересня під час брифінгу із журналістами пані секретар Полтавської міської ради повідомила про те, що планують продовжувати кадрові зміни.

Отож, з посад планують звільнити заступниць міського голови від команди Мамая Наталію Сук та Світлану Тарашевську, а також начальницю земельного управління Оксану Левченко.

Оксана Левченко

"Ще на посадах пані Сук та Терешівка, але це питання часу. У нас будуть повні кадрові зміни. Пані Левченко буде також звільнена", - сказала Катерина Ямщикова.

Нагадаємо, 19 березня 2021 року на засіданні сесії Полтавської міської ради затвердили кандидатури на посади заступників міського голови Олександра Мамая.

Наталію Сук призначили заступницею міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету полтавської міської ради, а Світлану Тарашевська - заступницею міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Крім цього, журналісти PTV розкрили які зарплати у Мамая та його заступників.