У Полтавській області провели в останню путь 24-річного аеророзвідника Дорожко Максима

10 листопада 2022 0
Яніна Климань
У Миргороді попрощалися з аеророзвідником та коригувальником, який загинув на Луганщині під час артилерійського обстрілу.

9 листопада у Миргороді попрощалися із воїном 24-річним Максимом Дорожком. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Максим Сергійович Дорожко народився 11 лютого 1998 року в місті Миргород і закінчив 9 класів Миргородської школи №7. Переїхав разом із батьками до Києва та продовжив навчання в Київському професійно-технічному училищі за спеціальністю автомеханік. Максим працював на різних підприємствах нашої столиці. Перед призовом до лав ЗСУ – на заводі будівельних матеріалів.

З травня 2022 року захисник виконував бойові завдання на сході держави у складі військовиків 81-ї аеромобільної бригади десантно-штурмових військ ЗСУ. Максим був аеророзвідником та коригувальником.

1 листопада 2022 року біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області під час артилерійського обстрілу оператор розвідувального відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу військової частини А0641 Максим Дорожко отримав поранення, не сумісні із життям. 

У нього залишилися батьки Ірина Дмитрівна та Сергій Борисович, дружина Альона і донечка Злата. Поховали Максима на Алеї Героїв із військовими почестями.