У Полтавській області сталося дві ДТП: 13-річну дівчинку та жінку-пішохода госпіталізували

06 серпня 2022 0
Поліна Кузнецова
Минулої доби на Полтавщині сталося дві ДТП за участі водіїв легковиків та пішоходів.

5 серпня близько 16:00 на перехресті вулиць Шевченка та Троїцька у Кременчуці сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

69-річний водій автомобіля "Hyundai" збив дівчинку, 2009 року народження, внаслідок чого останню з пораненнями доставили до дитячої лікарні Кременчука. 

За цим фактом вирішують питання про внесення відомостей  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  


Також 5 серпня близько 19:10 у місті Хорол на вулиці Молодіжна сталася дорожньо-транспортна пригода за участі водія легковика та жінки-пішохода. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Водій автомобіля "Opel", 1983 року народження, наїхав на жінку, 1970 року народження.

Унаслідок ДТП жінка отримала поранення та її доставили до місцевої районної лікарні.

За цим фактом вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Наразі обставини та причини  обох ДТП з’ясовує слідство.

Нагадаємо, що на Полтавщині у ДТП загинула 19-річна дівчина та поранення отримала однорічна дитина.