У шпиталі загинув захисник Віктор Комар із Полтавської області: воїн боровся за життя понад два тижні

21 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
Захисник із Пирятинської громади Віктор Комар в бою на Донеччині отримав поранення. Через понад два тижні в шпиталі чоловік загинув.

19 лютого у військовому шпиталі від поранень загинув житель Пирятинської громади Віктор Комар. Про це повідомили у громаді.

Віктор народився 15 вересня 1987 року селі Смотрики Пирятинського району. В родині колгоспників Олександра та Уляни Комарів був наймолодшим з чотирьох дітей.

У 2003 році Віктор закінчив Смотриківську школу і вступив до Київського профтехучилища, де здобув спеціальність сантехніка.

Вперше на захист України від російських загарбників чоловік став у січні 2015 року: брав участь в проведенні антитерористичної операції на Сході.

Після проходження служби тривалістю понад рік, чоловіка демобілізували. Віктор повернувся в рідне село, де з квітня 2016 року працював на посаді директора КП"Смотриківське".

Після повномасштабного вторгнення росії чоловік знову пішов на війну.

Поранення отримав 2 лютого під час ворожого обстрілу поблизу села Залізнянське на Донеччині. Боротьба за життя захисника тривала понад два тижні.

Церемонія прощання з Віктором Комарем відбудеться 22 лютого о 10:00, на площі перед адмінбудівлею Пирятинської міської ради. Об 11:30 прощання із загиблим відбудеться біля Будинку культури у його рідному селі Смотрики.