Власність російського бізнесмена, що знаходиться на Полтавщині, передадуть в АРМА

03 серпня 2022 0
Поліна Кузнецова
Активи російського бізнесмена передадуть в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

За сприяння Полтавської обласної прокуратури, Октябрський районний суд Полтави ухвалив передачу в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами майна одного з товариств, розташованого в Миргородському районі. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

Передадуть 20 об’єктів нерухомого серед яких складські приміщення, тваринницькі комплекси, будинки відпочинку та 37 об’єктів рухомого майна: трактори, вантажні автомобілі тощо.

Власником товариства є громадянин РФ.

Відповідно до Закону України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів прав власності Російської Федерації та її резидентів», прийнятого з метою захисту суверенітету і територіальної цілісності України, національних інтересів та безпеки, в Україні можуть вживати заходи примусового вилучення об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів із мотивів суспільної необхідності.

Фото: ілюстративне

Нагадаємо, що у Полтавській області на хабарі затримали підполковника ЗСУ та капітана поліції.