У Полтаві через ремонт на колекторі перекрили дорогу біля онкодиспансеру

16 лютого 2021 0
На вулиці Миколи Дмитрієва розрили дорогу та перекрили рух. Відсутність суцільного проїзду заваджає водіям. Біля онкодиспансеру ремонтують колектор. Завершити роботи планують до кінця поточного місяця.

У Полтаві на вулиці Миколи Дмитрієва розрили дорогу. Рух біля онкологічного диспансеру та станції швидкої допомоги перекрили. 

Це сталося через ремонтні роботи на колекторі. Тут зруйнувався оглядовий колодязь і виникла загроза руйнації проїжджої частини дороги.

"Водоканал чи що, це вони ремонт роблять, то заважають. Проїзду суцільного немає. Ви ж бачили там знак стоїть "заборонено",– розповів полтавець Павло. "Чи правильно вони так роблять, що не можна не пройти не проїхати. Навіть не можу сказати", – зауважила полтавка Любов Омельянівна.

"Ну звичайно, як і кожному водієві дорога заважає, але я розумію, що можливо якісь ремонті роботи більш потрібні населенню, яке поруч проживає",– сказала полтавка Ольга Климко.

Ремонт почали 15 лютого, хоча дорогу через руйнування перекрили вже давно.

"Демонтуємо старий колодязь і будуємо новий. Старий колодязь розламався і провалився, утворюється затор у трубі, який заважає руху по колектору", – розказав бригадир "Полтававодоканалу" Олександр Дрьомін.

У "Полтававодоканалі" говорять, що бригада працюватиме до кінця поточного місяця.

"Роботи триватимуть близько двох тижнів, адже глибина колодязя шість метрів, тому процес технологічно складний", – сказала речниця "Полтававодоканалу" Ірина Філоненко.

Всього у Полтаві 400 кілометрів каналізаційних мереж, майже половина з яких потребує відновлення.

Ірина Яременко, Станіслав Авдєєв, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення