Що подарувати дружині на Новий рік

21 грудня 2022 0
Навіть якщо ваша дружина говорить, що їй не потрібно нічого дарувати, вона все ж чекає, що під ялинкою лежатиме презент не тільки для дітей, але й для неї.

Навіть якщо ваша дружина говорить, що їй не потрібно нічого дарувати, вона все ж чекає, що під ялинкою лежатиме презент не тільки для дітей, але й для неї. Краще, якщо це буде якась особиста річ або з урахуванням захоплень. А от про статуетки й подібні дрібнички потрібно забути.

Традиційні подарунки

Телефон, сумочка, фітнес-браслет, сукня – презенти, які ніколи не втрачають актуальності. Можна вибрати річ, якої ще немає у дружини, або купити нову. Елементи гардеробу, аксесуари ніколи не втрачають своєї актуальності.

Розкішні презенти

До них належать:

  • подорож удвох на екзотичний курорт;
  • квитки на концерт улюбленого співака;
  • унікальні ювелірні прикраси.

Якщо у дружини є водійське посвідчення, гарним подарунком стане автомобіль.

Подарунки з урахуванням хобі

Кожна жінка має якесь захоплення. Одна малює картини й буде рада дорогим якісним пензлям, фарбам. Іншій буде до вподоби нова швейна машинка, оверлок або можливість відвідати майстер-клас, про який вона давно мріяла.

Дружина захоплюється спортом? Тоді для неї підійде дорогий спортивний костюм, тренажер, сертифікат у фітнес-салон. Якщо ж жінка не уявляє життя без приготування смаколиків для родини або на продаж, для неї можна купити кухонний комбайн в Україні, який прискорить процес, форми для випічки, велику книгу рецептів.

Приємні подарунки на двох

Більшість жінок зрадіють можливості провести час разом. Якщо це ваш випадок, подумайте, що саме ви запропонуєте дружині:

  • поїздку в кінний клуб з прогулянкою на конях;
  • спільний відпочинок у СПА-салоні;
  • відвідування майстер-класу з виготовлення солодощів, косметичних засобів, елементів декору;
  • уроки екстремального водіння, якщо у вас обох вже є права.

Важливо, щоб такий подарунок враховував побажання обох сторін, адже якщо вам буде зовсім нецікаво, дружині також це не доставить бажаного задоволення.

Подарунок для затишку

Взимку всім так хочеться тепла та затишку. Це стосується як квартири, яка погано прогрівається, так і вулиці. Тому доречними будуть такі подарунки, як плед, тепла м’яка піжама, халат, пухнасті хатні чобітки, набір з в’язаної шапки, шарфа та рукавичок, модний пуховик. Жінкам дуже подобається, коли про них піклуються.

Приємності на кожен день

Адвент-календар можна купити вже готовий. Вони представлені в продажу в різних варіаціях, тому кожен може вибрати собі до вподоби. Якщо є час та бажання, фантазія допоможе зробити адвент-календар власними силами. Поєднання приємних презентів з щоденними – це так приємно.

Смаколиків багато не буває

Якщо ваша дружина любить солодощі, підготуйте для неї подарунок під ялинку, який вміщатиме будиночок з імбирних пряників, печиво у формі символів року, шоколадні фігурки, льодяники з цукру, фрукти.