Долучайтесь до крутого соціального проєкту PTV.UA!

01 липня 2022 0
Купуйте книгу Олександра Панченка "Полтавська діаспора. Велика енциклопедія" та допоможіть ЗСУ й надалі боронити Україну! Вартість книги - 2000 грн. 15% від вартості кожної книги баудуть переведені на рахунок ЗСУ! Решта виручених грошей буде передана авторові для подальших наукових досліджень.
Коротко про книгу Історично-краєзнавча книга Олександра Панченка "Полтавська діаспора. Велика енциклопедія" є найбільшою і найдетальнішою науковою працею про полтавців на чужині. Автор й упорядник книги Олександр Панченко – науковець, письменник, доктор права, приват-доцент Українського Вільного Університету (Мюнхен, Німеччина), член Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України. В книгу увійшли не лише різносторонні біографічні відомості про життя полтавців на чужині, але й нариси та есеї автора про уродженців історичної Полтавщини. Праця присвячена не лише українцям, а й росіянам, євреям та представникам інших націй. Найголовніше, що всі вони були уродженцями Полтавщини, які зберегли пам'ять про свою історичну Батьківщину, навіть роз'їхавшись в різні куточки планети.


Книга "Полтавська діаспора. Велика енциклопедія" була високо оцінена фахівцями. Про неї дуже позитивно відгукувалися, наприклад, доктор історичних наук, професор Олексій Нестуля та доктор історичних наук, професор Ірина Петренко.